O Nama

Više od 5 godina čišćenja

Više od pet godina PenPra pruža kvalitetna i pouzdana rješenja čišćenja za komercijalne, korporativne, industrijske i stambene objekte.

Naš marljiv tim i radna etika ključni su za poslovnu filozofiju tvrtke, kao i za  pružanje dosljednih i kvalitetnih usluga čišćenja. Ponosimo se time što smo našim upravljanjem odgovorni klijentu putem izravnog pristupa i interakcije.

Naša misija

Cilj je biti vodeći na istarskom tržištu u pružanju usluga čišćenja koje pružaju pouzdana, kvalitetna i troškovno učinkovita rješenja za čišćenje.

Naša vizija

Predanost istim zajedničkim vrijednostima i načelima.

If you’re not happy, just let us know and
we’ll work to make it right

Nazovite nas

Naše vrijednosti:

  • Usmjerenost na klijenta: Prema našim klijentima se ophodimo kao da se ophodimo prema sebi. Cijenimo njihove povratne informacije i koristimo ih za poboljšanje našeg rada.
  • Orijentirani smo Eco-friendly: Pažljivo odabiremo najbolje i najprirodnije proizvode za čišćenje koji daju izvanredne rezultate.
  • Izvrsnost i inovativnost: Kako bismo osigurali visoku razinu usluge našem osoblju pružamo konstantnu edukaciju. Kroz upoznavanje s najnovijim inovacijama u ekološki prihvatljivim proizvodima i tehnologijama, klijentima u domove unosimo samo najpouzdanije proizvode.
  • Ekspanzija / Rast: Stvaramo dugoročne odnose i želja nam je da se stalno širimo.

Zašto nas unajmiti?

Odaberite nas zbog naše reputacije izvrsnosti. Više od 5 godina poznati smo po kvaliteti i izvrsnoj usluzi.